You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Kraj “Očajnih domaćica” maja 2012! Empty Kraj “Očajnih domaćica” maja 2012! on Sat Aug 06, 2011 10:21 am

Me, myself and I

Me, myself and I
Administrator
Administrator
Otprilike 120 miliona ljudi širom planete, koji već godinama prate avanture dama sa Vistirija lejna, još samo jednu godinu moćiće da gledaju Očajne domaćice, budući da su producenti najavili da će nova, osma sezona serije, ujedno biti i poslednja!

Kraj “Očajnih domaćica” maja 2012! Domacice

Sajt Deadline.com objavio je vest da će televizijska mreža ABC sutra saopštiti da će osma sezona serije biti poslednja. Glavne glumice serije Teri Hačer, Felisiti Hafman, Mariša Kros i Eva Longorija navodno su u šoku, pošto je tvorac serije Mark Čeri prethodno najavio da će se serija emitovati i 2013. godine, uz komentar da želi da serija ima 9 sezona.

Prva epizoda osma sezone Očajnih domaćica u Americi će se emitovati u nedelju, 25. septembra. Da li je ova vest plasirana samo kako bi se digla prašina pred emitovanje nove sezone, ili će ova zaista biti poslednja, saznaćemo uskoro.

Inače, ranije ove godine saopšteno je da četiri glavne glumice ne žele da nastave sa snimanjem serije. Međutim, one su za pozamašan honorar potpisale novi ugovor sa ABCjem, a tada je bilo saopšteno da je novi ugovor dvogodišnji i da se odnosi na snimanje osme i devete sezone.

Preuzeto sa tracara.com


_________________
Kraj “Očajnih domaćica” maja 2012! Tumblrlnh3kaaikj1qeeafeo
View user profile http://dhbalkan.forumotion.com

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum