You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Sinopsis Empty Sinopsis on Tue Jun 01, 2010 1:12 pm

Ninche The Vampire

Ninche The Vampire
Administrator
Administrator
1.sezona (2004-05)

Serija počinje samoubistvom Meri Alis Jang koja sve posmatra sa neba i vodi nas kroz živote njene porodice, prijatelja i komšija. Bri pokušava da sačuva svoj brak sa Reksom koji je vara, Linet jedva izlazi na kraj sa hiperaktivnom decom, dok je njen muž Tom uvek na poslovnom putu. Suzan se bori sa Idi Brit za ljubav novog komšije Majka Delfina, a Gabrijela vara Karlosa sa maloletnim baštovanom Džonom.

2.sezona (2005-06)


Glavna misterija su nove komšije Beti i Metju Eplvajt koji drže zatvorenika u podrumu. Bri se nosi sa Reksovom smrću i počinje da izlazi sa apotekarom Džordžom, ne znajući da je on otrovao njenog muža. Posle njegovog samoubistva Bri se bori sa alkoholizmom i u stalnom je sukobu sa sinom Endruom. Suzanin ljubavni život se komplikuje kada se njen bivši muž veri sa Idi. Linet se vraća na posao i ubrzo postaje Tomova šefica. Gabrijela odlučuje da bude verna Karlosu i oni se pripremaju da imaju dete.

3.sezona (2006-07)


Bri se udala za Orsona Hodža, čija upletenost u otkriće mrtvog tela postaje glavna misterija treće sezone. Linet se mora navići na još jedno dete kada u grad dolazi Tomova bivša devojka Nora sa njegovom ćerkom Kejlom. Tom i Linet posle Norine smrti odlučuju da napuste posao u marketingu i otvaraju piceriju. Gabrijela se razvodi od Karlosa a ljubav pronalazi u novim grandonačelniku Viktoru Langu. Kada se Majk probudio iz kome Idi iskorišćava njegovu amneziju da ga osvoji, a u Suzanin živoz ulazi novi muškarac, Englez Ian Hensvort. Idi i Karlos počinju da izlaze, uskoro i žive zajedno i odluče da imaju dete. Na dan Gabrijelinog venčanja sa Viktorom, Karlos pronalazi Idine kontracepcijske pilule i shvata da ona uopšte ne želi dete. Karlos i Gabrijela ponovo flertuju, a Idi pokušava samoubistvo.

4.sezona (2007-08)


Posle 12 godina u Vistiriju Lejn se vraća Ketrin Mejfer sa svojom porodicom, a njena ćerka Dilan se uopšte ne seća života u Vistirija Lejnu. Iako je u braku sa Viktorom, Gabrijela nastavlja svoju vezu sa Karlosom, Linet oboljeva od raka i bori se sa hemoterapijom. Bri glumi trudnoću da bi prikrila pravu trudnoću njene ćerke Danijele. Suzan i Majk saznaju da će uskoro postati roditelji, dok se Idi oporavlja od pokušaja samoubistva. Tornado će uništiti Vistirija Lejn i ostaviti katastrofalne posledice.

5.sezona (2008-09)

Radnja ove sezone dešava se 5 godina posle prethodne sezone, sa osvrtima na događaje između ova dva perioda. Prva misterija je novi muž Idi Brit, Dejv Vilijams, koji želi da se osveti nekome u Vistirija Lejnu. Suzan je samohrana majka i ima novu ljubav. Linet i Tom otkrivaju da njihov sin Porter, sada tinejdžer, ima aferu sa udatom ženom. Bri i Ketrin pišu knjige recepata, a Bri i Orson imaju bračne probleme jer je Bri fokusirana na karijeru. Gabrijela se bori sa svoje dve ćerka Huanitom i Selijom Gabi je izgubila svoju lepotu nije više glamurozna uske haljine zamenila je sa običnim majicama,umesto štiklica japanke,kosu skratila...ali će kasnije Karlos progledati jer je u napadu tornada izgubio vid pa će dobiti stari posao i obogatiti se a Gabi će vratiti glamurozni stari izgled.

6.sezona (2009-10)

U ovoj sezoni Majk i Suzan su se ponovo venčali,Ketrin je sama pati za Majkom,Bri ima aferu,Gabrijela se bori sa svojom nećakinjom tinejdžerkom koju je poslala Karlosova tetka koja je kobajagi na samrti,i Linet se bori sa trudnoćom ponovo nosi bliѕance.U gradu se pojavljuje ubica koji ubija devojke i pojavljulju se bračni par sa sinom tinejdžerom.

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum