You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Desperate Housewives Empty Desperate Housewives on Tue Jun 01, 2010 1:12 pm

Ninche The Vampire

Ninche The Vampire
Administrator
Administrator
„Očajne domaćice“ (engl. Desperate Housewives) je naziv popularne igrane serije autora Marka Čerija, koja je počela sa prikazivanjem na američkoj mreži „ABC“ početkom oktobra 2004. godine. U njoj se prati život šest domaćica iz predgrađa izmišljenog gradića Fervjua koji se nalazi u takođe izmišljenoj američkoj državi Igl. Žanrovski, serija nije striktno određena, pošto kombinuje elemente misterije, drame i komedije.

Čeri je seriju nudio mnogim vodećim američkim TV mrežama, ali, kako je bivao odbijan, napravio je nekoliko manjih izmena pre nego što je dostavio ponudu kući „ABC“, koja je prihvatila i napravila izmene u glumačkoj postavi. Serija je odmah doživela veliki uspeh, a termin „očajne domaćice“ je postao kulturni fenomen u celom svetu.

Radnja serije je smeštena u ulicu Vistirija Lejn u predgrađu Fervjua i prati živote četiri domaćice i misterije koje se odvijaju oko njih: samohrane majke i pomalo smotane Suzan Majer koja pokušava da preboli razvod, perfekcionistkinje Bri Van De Kamp majke dvoje tinejdžera koju muž vara, Linet Skavo koja je, da bi odgajala svoje četvoro dece, napustila uspešnu poslovnu karijeru i materijalistkinje Gabrijele Solis, nekada poznata manekenka koja se udala za bogatog biznismena Karlosa i preselila u predgrađe.

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum