You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Zanimljivosti sa snimanja Empty Zanimljivosti sa snimanja on Tue Jun 01, 2010 1:13 pm

Ninche The Vampire

Ninche The Vampire
Administrator
Administrator
- Autor Mark Čeri rekao je da je ideju za pilot epizodu dobio posle razgovora sa majkom. Ona mu je objasnila da se tokom odgajanje dece, s obzirom na to da joj je muž često bio odsutan, često osećala "očajno".

- Kada joj sin saopšti da je homoseksualac, Bri mu odgovara: "Ja bih te volela i da si ubica". To je zapravo odgovor koji je Mark Čeri, autor serije, dobio od svoje majke kada joj je priznao da je homoseksualac.

- Prvobitno, ova serija bila je napisana kao komedija ali su je odbile sve mreže kojima je bila ponuđena. Kada je kompanija Ej-Bi-Si izrazila interesovanje serija je dobila drugačiji žanrovski ton - postala je mračnija komedija sa elementima drame.

- Jedna britanska kompanija je 2005. godine napravila društvenu igru "Očajne domaćice: Igra prljavim vešom" koja je bazirana na seriji. A godinu dana kasnije na tržištu se pojavila i video-igrica, kompjuterska simulacija "Očajne domaćice: Igra", koja ima veze sa originalnom radnjom iz prvih 12 epizoda. Igra je smeštena u Vestirija Lejn, ali glavni likovi nisu domaćice, iako se često pojavljuju u toku igranja.

- Krajem decembra 2006. godine objavljeno je da će Bri,Gabrijela, Edi, Suzan i Linet dobiti svoje lutke. One su se pojvile u prodaji u ograničenoj seriji od ukupno 1.500 komada. Iste godine na tržištu se pojavio i parfem "Zabranjeno voće".

- Teri Hačer je tokom snimanja scene u kojoj naleti na tortu polomila dva rebra, ali je insistirala da se zbog toga ne prekine snimanje.

- Marša Kros se prvobitno pojavila na audiciji za ulogu Meri Elis Jang, ali joj je dodeljena uloga Bri van de Kamp, dok je Nikolet Šeridan bila na audiciji za ulogu Bri, ali joj je dodeljena uloga Idi Brit.

- Rozalin Sančez i Eva Longorija bile su u najužem izboru za ulogu Gabrijele, i Eva Longorija je dobila ulogu.

- Kalista Flokhart ("Ali Mekbil), Heder Loklir ("Melrouz Plejs"), Meri-Luiz Parker ("Trava") i Kortni Koks ("Prijatelji") bile su u najužem izboru za ulogu Suzan.

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum